Haberler
 
Yıldız Erkeklerimiz Hatay Şampiyonu
Kulübümüz,  Hatay Yıldız Erkek Kulüplerarası Basketbol final serisinde Hatay Büyükşehir Belediyesini ilk maç 72-56 ikinci maç 64-58’lik skorlarla mağlup ederek Hatay Şampiyonu oldu.

Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final serisi maçlarının ardından, kulübümüz birinci, Hatay Büyükşehir Belediyesi ikinci, Antakya Güney Gençlik takımı ise Hatay 3.’sü oldu.

Şampiyon oyuncularımıza birincilik kupa ve madalyaları, Antakya Spor Kompleksi Müdürü Yaşar Kışlıoğlu ve Antakya Kapalı Spor Salonu Amiri Murat Tayfur Baber tarafından takdim edildi.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan final serisinin son maçında oyuncularımız, bir ara 8 sayılık farkla geri düşmelerine rağmen, özellikle 4. Periyottaki etkili oyunuyla son maçtan da galip ayrılmasını bildi.

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Güney Akademi Spor Kulübü baş antrenörümüz Nebil Özdemir, “Oyuncularımız 10 ayı aşkın bir süredir bu hedef için hazırlandılar. Özellikle İskenderun grubu maçları sonrasında yarı final ve final serisinde 4’te 4 yaparak, kupayı ne kadar istediklerini gösterdiler. Asıl başarı sahada ter döken oyuncularındır. Kulüp tarihimizdeki 7. Hatay Şampiyonluğumuz tüm Güney Akademi ailesine hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
 
 
Haberin Fotoğrafları
 
Tüm Haberler | Ana Sayfa
 
   
 
Diğer Haberler
Pandemi Dönemi Antrenmanlarımı...
Oyuncumuz Demir Eren Diyaçev G...
Osmaniye Tempo Cup 3'e Katıldı...
Ali Arda Yücel Banvit Kampında...
Kış Sezonu Antrenmanlarımız Ba...
Tarsus Amerikan Koleji Hazırlı...
 
 

 

   
 
     
             
Tarihçe
Amaç ve Hedefler
Başarılarımız
Fotoğraflarla Güney Akademi
 
 
Kayıt ve Ödeme Koşulları
Sıkça Sorulan Sorular
 
Antrenman Programı
 
 
Teknik Kadro
Yönetim Kurulu
     
     
     
     
 
Yenişehir Mah. 15. Sk. No: 11/C İskenderun
 
(0533) 300 30 59
 
bilgi@guneyakademi.com
© 2015 Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü - Her Hakkı Saklıdır - Tasarım ve Uygulama: Oziron